Help & Support

Op deze pagina vindt u alle nodige handleidings videos voor het gebruik van de Kaartenbalie Vlaardingen.

Handleidingvideo: Basis

De Kaartenbalie Vlaardingen kent veel toepassingsmogelijkheden. In dit filmpje wordt het basis gebruik toegelicht. Handig is om het filmpje te bekijken en tegelijkertijd de oefeningen mee te doen met de Kaartenbalie.

Handleidingvideo: Basis knoppen

De Kaartenbalie Vlaardingen kent veel toepassingsmogelijkheden. In dit filmpje worden alle knoppen toegelicht. Handig is om het filmpje te bekijken en tegelijkertijd de oefeningen mee te doen met de Kaartenbalie.

Handleidingvideo: Adreszoeker & Streetsmart

De Kaartenbalie Vlaardingen kent veel toepassingsmogelijkheden. In dit filmpje wordt vertoond hoe je een adres kunt opzoeken en hun je 360 graden straatbeeld foto's kunt bekijken. Handig is om het filmpje te bekijken en tegelijkertijd de oefeningen mee te doen met de Kaartenbalie.

Handleidingvideo: Attributenlijst & Ruimtelijk filter

De Kaartenbalie Vlaardingen kent veel toepassingsmogelijkheden. In dit filmpje wordt vertoond hoe de attributenlijst werkt en hoe je een ruimtelijk filter kan toepassen. Handig is om het filmpje te bekijken en tegelijkertijd de oefeningen mee te doen met de Kaartenbalie.

Handleidingvideo: Tekenen

De Kaartenbalie Vlaardingen kent veel toepassingsmogelijkheden. In dit filmpje wordt vertoond hoe je kunt snappen, tekenen en bufferen ook wordt vertoond waar deze functies voor gebruikt kunnen worden. Handig is om het filmpje te bekijken en tegelijkertijd de oefeningen mee te doen met de Kaartenbalie Vlaardingen.

Handleidingvideo: Printen

De Kaartenbalie Vlaardingen kent veel toepassingsmogelijkheden. In dit filmpje worden de printfunctie toegelicht. Handig is om het filmpje te bekijken en tegelijkertijd de oefeningen mee te doen met de Kaartenbalie Vlaardingen.

Handleidingvideo: Eigen Viewer & Bookmark

De Kaartenbalie Vlaardingen kent veel toepassingsmogelijkheden. In dit filmpje wordt getoond hoe je een eigen viewer kan maken en hoe je deze kan opslaan met behulp van een bookmark. Handig is om het filmpje te bekijken en tegelijkertijd de oefeningen mee te doen met de GIS Viewer.